Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
Videokonference / Sony Professional / PCS-500
 PCS-500
PCS-500
PCS-500

Obecný popis
Videokonferenční systém TriniCom 500 poskytuje videosignál s plným rozlišením, čímž je zajištěn přenos ostrého a plynulého obrazu, navíc se synchronním zvukovým doprovodem. Další předností systému TriniCom 500 je dvojí využití kamery Z-Cam. Lze jí použít jako hlavní kameru, ale rovněž jako snadno ovladatelnou kameru pro snímání dokumentů. Díky mikrofonu, zabudovanému přímo v kameře a možnosti připojit sluchátka nebo externí reproduktory, zůstanou Vaše ruce při videokonferenci volné pro další činnosti a k pohodlnému ovládání systému.
Videokonferenční systém TriniCom 500 nemůže být instalován snadněji, neboť jednodeskové řešení podporuje systém "Plug and Play". Dodávaný software pracuje pod operačním systémem Microsoft Windows 3.11, 95, 98, NT 4.0. Grafické uživatelské rozhraní je příjemné pro obsluhu. Mimo jiné nabízí přehledně uspořádané ikony a snadné adaptivní ovládání oken s obrazy vzdáleného a místního účastníka. Samozřejmostí jsou také kopírovací funkce ("copy and paste") a funkce pro uložení statického obrázku ("save as picture"). Volané číslo je možné jednoduše a komfortně vytáčet buď výběrem z připraveného telefonního adresáře, nebo přímo z předdefinovaných jednotlačítkových předvoleb.

Díky softwarové podpoře standardu T.120 lze snadno vzájemně sdílet aplikace, přenášet soubory a využívat společnou kreslící plochu. Systém je založen na všeobecně rozšířeném protokolu H.320 a umožňuje komunikovat jak přes linky ISDN, tak i v rámci sítí LAN. Toto vše ještě násobí už tak vysokou kvalitu a efektivnost videokonferenčních systémů Sony. Není divu, že se právě tímto zařízením vybavuje stále více prosperujících společností.

Sony TriniCom 500 vás už navždy zbaví starostí jak, kde a za kolik objednáte zasedací místnost a kolik peněz utratíte za cestovné.

Výrobce:
Sony Professional
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
 > Vstupy a výstupy
 > Specifikace: video
 > Specifikace: kamera
 > Specifikace: audio
 > Specifikace: minimální konfigurace PC
 > Specifikace: ostatní
 > Příslušenství