Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
Záznam a reprodukce zvuku / Apogee / Duet 2
 Duet 2
DUET 2
DUET 2
       obrázek 1/3 >>

Obecný popis

Duet 2 - 2 vstupy a 4 výstupy USB audio převodník pro Mac.


DUET 2 je následovníkem svého výborného předchůdce převodníku Duet, který používají muzikanti po celém světě. Původní Duet získal mnoho ocenění jak za technickou kvalitu a inovativní přístup tak i nepřímo ceny Grammy za písně při jejichž tvorbě byl používán.
Duet 2 navazuje na tyto kvality a nabízí nové mikrofonní předzesilovače a převodníky, které jsou výsledkem vývoje pro řadu Symphony. Převodníky pracují s rozlišením až 24 bit/192 kHz a USB připojení nabízí nižší latenci. Navíc tu je obvod SoftLimit zaručující optimální vstupní úroveň, 4 samostané výstupy, Maestro 2 a pod. Vývojáři společnosti Apogee vyslyšeli přání a připomínky uživatelů původního Duetu a zapracovali je do této novinky.


Duet 2 Nabízí dva excelentní mikrofonní vstupy XLR vybavené fantomovým napájením a citlivostí 75dB. Duet 2 vám umožní náhrávat zpěv a zároveň přehrávat již nahraný materiál s nízkou latencí, nebo pořizovat živou nahrávku koncertu, zkoušky a pod.


Duet 2 má dva 1/4” jack vstupy s vysokou impedancí určené pro přímé připojení dvou nástrojů v libovolné kombinaci : kytara a basa, kytara a klávesy, basa a klávesy... Prostě se připojíte a můžete nahrávat přímo do vaší oblíbené Mac audio aplikace (Core Audio-kompatibilní) Final Cut, Logic, ProTools 9, Logic Express, Cubase, Nuendo apod.

Poslouchat můžete buď přes čtyři samostatné analogové 1/4” jack linkové výstupy ( aktivní reprosoustavy/koncový zesilovač), nebo použít jackový sluchátkový výstup. Duet 2 poskytuje nekompromisní zvukovou kvalitu zaručenou značkou Apogee. Multifunkční rotační ovladač spolu s uživatelsky nstavitelnými dotykovými ovladači vám pak umožní nejen přepínat mezi sluchátky a linkovým výstupem, ale i ovládání hlasitosti, grupy vstupů, obracení fáze a mute playbacku. Referenční studiová zvuková kvalita a jednoduchost ovládání pak tvoří ideální celek nejen pro nahrávání hudby, zpracování zvuku k videu ale i dokonalý poslech hudby třeba z CD nebo iTunes.


Spolu s příkladnou zvukovou kvalitou a "vychytanými" ovládacími funkcemi tvoří Duet 2 nový etalon snadnosti nahrávání . Absolutní softwarová integrace s Apple OS X a aplikacemi GarageBand, Logic a Soundtrack Pro dělá z Duet 2, který byl designován pro spolupráci s Mac počítači , nejsnáze použitelnou zvukovou kartu pro Apple vůbec.


S vaším Duetem, Macbookem a párem mikrofonů můžete vyrazit nahrávat do terénu. Jednoduché zařízení, excelentní výsledky . Duet 2 je přímo integrován v aplikacích GarageBand , Logic Pro a Soundtrack Pro.



Apogee USB Instrument Výstup Vstup pro mikrofon Sounds amazing 
Výrobce:
Apogee
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
 > Parametry
 > Systémové požadavky