Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
Měřící technika / PrismSound / dScope Series III
 dScope Series III
dScope III
dScope III

Obecný popis

Přístroje pro audiotesty a měření

Vysoce přesné generování a analýza analogového a digitálního zvuku, včetně nosné digitálního signálu. dScope nabízí funkce a přesnost potřebné pro nejnovější audio technologie jako např. CD, DVD, high-end audio, Internet audio, digitální telefonie a komunikace. dScope sdružuje obvyklé funkce pro audio testy s důležitými novými prostředky – nástroje pro testování digitálního rozhraní jako zobrazení nosné a eye-patternu, měření jitteru a generování a analýza stavu kanálu AES3/IEC958, podpora vyšších vzorkovacích frekvencí.

Souhrn
Generátor signálu má dva nezávislé kanály, může generovat v analogové i digitální části současně. Kromě standardních signálů lze generovat i Vámi nadefinované průběhy obálky a synchronní multi-tóny.
Při analýze jsou trvale zobrazena měření dvoukanálové úrovně, frekvence, fáze a měření FFT pro analogovou i digitální část. Nepřetržitá FFT analýza může být provedena až v 256000 bodech s 64-bitovými výpočty. Přesnost měření je udržována zvláště u nízkých šumů přítomných ve velkém signálu.
Schopnost analýzy poškození nosné - jitteru, amplitudy, náběhových časů, odchylky vzorkovací frekvence, pomocná data (status kanálu, platnost atd.).
Grafické zobrazení průběhu signálu, FFT, rozmítání, šumu a FFT šumu (vše pro oba kanály současně), eye-diagram nosné. Rozmítání může být provedeno až pro 4 parametry současně.
Automatický systém testování a úprava mnoha funkcí dle přání zákazníka pomocí Microsoft Visual Basic Scripting (VBScript). Je k dispozici i univerzální hierarchický ukládací systém.

Kompatibilita
Přístroj je kompatibilní s Windows 98 nebo 2000. Komunikace s PC je realizována přes USB, prostřednictvím plug-and-play instalace bez potřeby dalšího vybavení PC. dScope odpovídá novým OLE/COM standardům, získaná data mohou být snadno sdílena s jinými aplikacemi, jako např. tabulkovými programy, databázemi a textovými editory pro potřeby reportů a uchování výsledků analýz.

Použití
dScope může být uživatelsky složitý, avšak jeho display umožní snazší ovládání veškerých aplikací. Je použitelný tam, kde postačí jednoduchý generátor a voltmetr nebo v sofistikovaných konfiguracích s FFT, osciloskopem, eye-pattern a dalšími zobrazeními. Vzhledem ke kufříkovému uspořádání testovacího systému s notebookem jej lze použít kdekoliv.

Přístroj včetně PC se vejde do přenosného kufříku.

Aplikace :

Professionální audio
* Rozhlasové a televizní vysílání
* Zvuk pro internet
* Multimédia

Komerční audio
* Ozvučování
* Telefonie
* Komunikace

Určeno pro:
* Výzkum a vývoj
* Výrobní testy
* Servis
* Údržby


Výrobce:
PrismSound
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
Katalogový list:
dScope_III Kat