Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
Apogee / Profesionální zvuková technika / Quartet
 Quartet
Quartet bok
Quartet bok
<<  obrázek 2/3 >>

Obecný popis

Quartet - 4 vstupy analog 8 digitál a 8 výstupů USB audio a MIDI převodník pro Mac.

Quartet je logickým pokračováním převodníků Duet, které používají muzikanti po celém světě a které získaly mnoho ocenění jak za technickou kvalitu a inovativní přístup tak i nepřímo ceny Grammy za písně při jejichž tvorbě byly použity.
Quartet navazuje na tyto kvality a nabízí nové rozšířené možnosti. Více vstupů a mikrofonních předzesilovačů, které jsou výsledkem vývoje pro řadu Symphony. Převodníky pracují s rozlišením až 24 bit/192 kHz a USB připojení nabízí nižší latenci. Samozřejmostí je obvod SoftLimit zaručující optimální vstupní úroveň, ke kterému přibylo obracení fáze. Quartet má celkem 12 vstupů - 4 analogové kombinované mikrofon,/nástroj/linka a 8 digitálnícjh. Quartet má 8 výstupů celkem z toho šest samostatných symetrických pro připojení linkových výstupů nebo až 3 sad monitorů (nebo poslechu 5.1) a stereo výstup na sluchátka. Vývojáři společnosti Apogee vyslyšeli přání a připomínky uživatelů a zapracovali je do této novinky např. digitální vstupy, MIDI, wordclock.


Quartet nabízí 4 excelentní mikrofonní vstupy na kombinovaných XLR/Jack konektorech vybavené vypínatelným fantomovým napájením a citlivostí 75dB. Quartet vám umožní náhrávat a zároveň přehrávat již nahraný materiál s nízkou latencí, nebo pořizovat živou nahrávku koncertu, zkoušky a pod.


Quartet má 4 vstupy na kombinovaných XLR/Jack konektorech s vysokou impedancí určené pro přímé připojení 4 nástrojů. Prostě se připojíte a můžete nahrávat přímo do vaší oblíbené Mac audio aplikace (Core Audio-kompatibilní) Final Cut, Logic, ProTools 9, ProTools 10, Logic Express, Cubase, Nuendo apod.


Poslouchat můžete buď přes šest samostatných analogových 1/4” jack linkových výstupů (aktivní reprosoustavy/koncový zesilovač), nebo použít jackový sluchátkový stereo výstup.
Díky počtu výstupů můžete poslouchat až pře 3 páry monitorů, nebo zvolit surround poslech 5.1.




Apogee USB Sounds amazing Maestro 
Výrobce:
Apogee
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
 > Specifikace
 > Systémové požadavky