Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
Apogee / Profesionální zvuková technika / ONE - USB Mikrofon a Music Interface
 ONE - USB Mikrofon a Music Interface
Apogee One
Apogee One
       obrázek 1/2 >>

Obecný popis

Apogee ONE je kapesní mikrofon s USB zvukovou kartou pro počítače APPLE, AD/DA převodník s mikrofonem. Interní mikrofon, možnost připojení externího mikrofonu, jednokanálový nástrojový vstup a stereo výstup. Kompatibilita OS X Pro Tools 9, Garage band, Logic a další CoreAudio aplikace.

ONE nabízí vestavěný kondenzátorový mikrofon a také excelentní mikrofonní vstup s XLR konektorem vybavený fantomovým napájením a citlivostí 63dB. ONE vám umožní náhrávat zpěv a zároveň přehrávat již nahraný materiál s nízkou latencí, anebo pořizovat živou nahrávku koncertu, zkoušky a pod.

Hudba

Další možností ONE je "Jack vstup" s vysokou impedancí, určený pro přímé připojení nástroje (kytara, basa, klávesy... ) Prostě se připojíte a můžete nahrávat přímo do vaší oblíbené Mac audio aplikace (kompatibilní s Core Audio) Logic, Logic Express, Cubase, Nuendo apod.


Poslech

Poslouchat můžete přes 1/8” jack výstup a vaše aktivní reprosoustavy (nebo přes koncový zesilovač), nebo použít sluchátka. ONE poskytuje zvukovou kvalitu zaručenou značkou Apogee. Multifunkční rotační ovladač vám pak umožní nejen přepínat mezi sluchátky a linkovým výstupem, ale i ovládání hlasitosti a mute playbacku. Kvalita a jednoduchost ovládání pak tvoří ideální celek nejen pro nahrávání hudby, ale i dokonalý poslech hudby třeba z CD nebo iTunes.


Nahrávání a podcasting

Spolu s příkladnou zvukovou kvalitou a "vychytanými" ovládacími funkcemi a především zabudovaným mikrofonem tvoří ONE nový etalon snadnosti nahrávání . Absolutní softwarová integrace s Apple OS X a aplikacemi GarageBand, Logic a Soundtrack Pro dělá z One, který byl designován pro spolupráci s Mac počítači , nejsnáze použitelnou zvukovou kartu s mikrofonem pro Apple vůbec.



Apogee USB Instrument Výstup Vstup pro mikrofon Vestavěný mikrofon TEC nominace 
Výrobce:
Apogee
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
 > Paramerty