Altei
ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4 Czech Republic
tel: (+420) 222 721 501, fax: (+420) 222 728 335, e-mail: info@altei.cz,

  NOVINKY | PRODEJNÍ AKCE | O NÁS | SLUŽBY | SLOVNÍČEK | KONTAKT | NAPIŠTE | ZOBRAZOVAT ARCHIV
  DIGITÁLNÍ KINO | APOGEE CZ |


Výrobci
Kategorie


ABIS
Bowers & Wilkins
Classé
Denon
MG
Nuvo
Oehlbach
OPPO
Pawel Acoustics
Pro-Ject
Reference Recordings
Rotel
Sony
Stax
Unisound
ViV Laboratory
Yamaha
ZYX
Dr. Feickert Analogue
AEQ
Altei
Antex Electronics
Apogee
APT
Calibre
Conducfil
Denon Professional
DHD
Ecler
Funk
Harkness
JoeCo
JVC Professional
Lifeview
M-Audio
Manley Labs
ME-Geithain
Minnetonka
PrismSound
RealD
RTW
Sonodyne
Sony Professional
SQN
Tascam
TCube
Trilogy
USL
WEISS
DHD / Profesionální zvuková technika / 52 XD CORE
 52 XD CORE
52 XD zadní panel
52 XD zadní panel

Obecný popis

DSP jednotka 52/XD Core je základem funkčnosti mixážních stolů DHD Řady 52. Výkon je dostatečný pro malý 52/DX stolní mix se 4mi fadery, kompaktní 8 faderový 52/SX, 16 faderový střední mixer 52/SX stejně jako velký 52/MX s 32 fadery. Všechny 52/XD vstupní a výstupní moduly a 52/XD koncentrátory jsou kompatibilní s 52/XD Core. Můžete též použít I/O moduly a Core Řady 52/XS. Při použití funkcí přepojovače, Core neslouží jen k routingu, ale dokáže též uplatnit DSP procesy na audio signálech ( gain, EQ nebo dynamické procesy). Můžete si též nakonfigurovat komplexní vysílací On-Air přepojovač, stejně jako talkback systém. Pro přímé ovládání lze kombinovat 52/XC nebo 52/ XD Cores širokou škálou DHD ovládacích modulů, včetně faderů, ovládání přepojovačů a TFT dotykových displayů. Všechny ovládací moduly a TFT dotykové displaye používají standardní CAT kabeláž pro komunikaci s Core. DHD dodává proprietární PC software pro dálkové ovládání routingu, nastavení systému a poslechu. Systémy jiných výrobců se mohou připojit pomocí interface GPIO, nebo přes otevřený DHD External Control Protocol pomocí rozhraní Ethernet nebo sériový port. Flexibilita 52/XC Core je především založena na Toolbox5 konfiguračním software. Všechny vaše potřeby a požadavky na systém lze definovat během konfigurace a přenést je do systému jako jeho funkce.

DHD Core nabízejí vysoce kvalitní digitální audio síť s použitím unikátní technologie s nízkou latencí, které stačí jediný vzorek pro synchronizaci datového přenosu digitálního audia. Simultánně k přenosu zvukových dat typu “MADI” probíhá přenos ovládacích dat založený na IP protokolu. DHD Audio networking Tato technologie má dvě různé verze: DHD GA a DHD APC. DHD GA “Gigabit Audio” užívá standardní gigabit Ethernet pro datový přenos pomocí optických kabelů. To umožňuje současný obousměrný přenos 512 vstupů a 512 výstupů na jeden port plus IP přenos ovládacích dat 100 MBit/s. DHD GA se používá především pro masivní spojení mezi jendnotlivými Core nebo pro připojení vstupních/výstupních I/O boxů a ovládacích modulů přes koncentrátory. GA podporuje délky linek až 500m při užití multimode optického kabelu a až 40 km při použití singlemode optického kabelu.

DHD APC “Audio, Power & Control” tedy audio, napájení a ovládání používá standardní Ethernetový datový přenos po běžných CAT kabelech. To umožňuje současný obousměrný přenos 48 vstupů a 48 výstupů na jeden port plus IP přenos ovládacích dat 10 MBit/s. DHD APC se používá pro spojení mezi jednotlivými Core nebo pro připojení vstupních/výstupních I/O boxů a ovládacích modulů. APC protokol podporuje délky linek až 100m při použití standardních CAT kabelů. DHD APC přenáší také napájení 48V pro externí zařízení jako I/O boxy nebo ovládací moduly. Po IP lze připojit i různé přehrávací a nahrávací systémy do APC portů s použitím DHD XCIP WDM driverů určených pro Windows 7 ® a DHD 52-7140 XC IP Audio Interface. Další možnou konektivitou přes IP je připojení DANTE síťového rozhraní do APC portů DHD, které je kompatibilní s DANTE zařízeními nebo PC/MAC vybaveným DANTE virtuální zvukovou kartou ASIO (Windows ) ® nebo Core Audio (OS X ). Konektivita DANTE je pak 48 kanálů vstupů a 48 kanálů výstupů.


Výrobce:
DHD
Parametry:
Souhrn
 > Obecný popis
 > Parametry
Katalogový list:
52 XC/XD Core